Stranica 1 od 1

Novi sajt SIS-NIS

PostPoslato: 10 Feb 2013 00:30
od Administrator
Postovani clanovi foruma, kao sto ste primetili sajt i forum su presli na novu adresu, samim tim sajt je potpuno redizajniran i sada se redovno azurira ( www.sis-nis.com ) .

Re: Novi sajt SIS-NIS

PostPoslato: 10 Feb 2013 12:12
od zagi988
Bilo je i vrijeme da se napravi posteni sajt!
Ovo je odlicno i drago mi je da sam sudjelovao u izradi :D

Re: Novi sajt SIS-NIS

PostPoslato: 10 Feb 2013 13:37
od Stajs
Kada si ti zadovoljan,onda smo smo stvarno uradili dobar posao :) . Ovim putem moram da se zahvalim Domagoju Polovicu
na flash animaciji za koju svi imaju samo reci hvale ( drzim ga za rec da ce je jos unaprediti ) , Vladimiru Petkovu na strucnim savetima i ikonicama,Zagiju na svemu i svacemu,nasem adminu na strpljenju koje je pokazao prilikom izrade sajta,Duletuvozu na slikama i postavku Galerije,Veljku,Andrei,Danijeli Trajkovic,Luki,Mladenu,Milanu Tomovicu,Mikiju Djordjevicu,Sindikatu izvrsnih Sluzbi srpskih zeleznica - regiona Nis , Sladjanu Eftoskom,Milancetu,Zaci,Prci , ... neka mi oprosti onaj koga sam zaboravio u ovom postu :) :) :)

Re: Novi sajt SIS-NIS

PostPoslato: 11 Feb 2013 02:31
od zauvek661
Kada imamo tu čast da naše ime na ovom forumu spomene neko ko je, slobodno mogu to da kažem, prvi čovek u Srbiji koji do maksimuma i u svakom trenutku ume da prepozna i podrži neke sasvim sporedne životne stvari, kao što je ljubav prema fotografiji, ljubav prema vozovima..., onda, taj čovek zaslužije sve reči hvale, i njegove pohvale zadužuju nas forumaše da što vise radimo na unapredjenju ovog našeg divnog kutka za druženje i uživanje u lepim fotografijama. Podržavam promene koje su nastale na izradi novog sajta, jer su pravi potez. U znak zahvalnosti obećavam da ću uvek kada sam to u mogućnosti ovaj forum uzdizati fotografijama koje budem načinio...
Stajs, hvala!

Re: Novi sajt SIS-NIS

PostPoslato: 15 Feb 2013 23:37
od vexvesic444
http://www.sis-nis.com/
Link novog sajta SIS-Niš... :)