Toni je napisao:Stajs je napisao:Toni je napisao:Gospodo moderatori...[blink]dajte Dukiju opomenu [/blink] u vezi tog "nacionalističkog " teksta koji je uputio Džandži.
Neznam šta je i gde pisao pa ne bih ja da se mešam,a neko će od vas morati to da uradi i to što pre kako bi sačuvali ugled foruma i zvanja moderatora.
Danas sam se kontaktirao sa 441-704,obrisan je deo posta koji zaudara na ono sto nikada nece zaziveti na ovim stranicama a duki je poslat na sedmodnevno hladjenje !!!!
Na kakvo hlađenje misliš???
Ne vidim u mod.panelu da je Duki sankcionisan. Ako vi nesmete da ga ohladite na 7 dana, ja ću.
Jedino ako si pod hlađenjem podrazumevao nešto drugo. Suviše dobro je krenuo forum od kako si doveo i novog admina da bi sad jedan covek sve to pokvario, bez obzira da li je to neki lider ovog sindikata i sl.
Ovde nema lidera i nelidera,na ovim stranicama su svi jednaki,po bilo kojoj osnovi.Ako nesto prezirem u zivotu,to je nacionalizam i duki ce biti sankcionisan cim moderator u podforumu sindikati dodje na net.Molim samo za malo strpljenja !!!!!!!!!!!!!!!!!