Sindikalne teme i eventualni problemi

Sve vezano za sindikalne teme,rad sindikata i ostalo...

Re: Sindikalne teme i eventualni problemi

Postod sloba » 02 Apr 2009 01:13

Postovane kolege, posebno kolega Stajs! Mislio sam da je ovo forum NSM Nis, ali izgleda da sam pogresio. Ovo vise lici na reklamni pano pojedinaca koji pokusavaju da propagiraju svoje ``organizacije`` pozivajuci se na jedinstvo i vise ciljeve a sami vrse secesiju i otcepljenje od maticne organizacije pravdajuci to nezadovoljstvo sindikalnim liderima. U nekom proslom vremenu ti isti ``sindikalni lideri`` koristili su maximum svog autoriteta da bi clanovima tih novoformiranih organizacija, a koji su nekada bili clanovi NSM Nis, pomogli oko resavanja egzistencijalnih problema, statusa, zaposljavanja clanova porodica, stambene problematike, promene resenja i slicno. Sada se takve stvari nazivaju ``privilegijama``, a propracene su gomilom neistina i lazi poput komentara o predlogu Kolektivnog Ugovora o cijoj radnoj verziji doticni nemaju pojma, a sto je jos verovatnije nisu je ni videli, a kamoli ucestvovali u izradi. Smatrao sam da je forum otvoren izmedju ostalog i zbog razmene misljenja, stavova, primedbi i predloga. Na zalost, nisam ocekivao da se ovde srecem sa neistinama, da ne kazem lazima, dezinformacijama i zabludama. SVE STO SAM REKAO MOGU KVALITETNO I ODGOVORNO DA ARGUMENTUJEM ODREDJENIM, A ZA TO POTREBNIM DOKUMENTIMA!
Pozdarv forumasima, i nastavite u tom tonu koji nece da odvede nikuda - osim na slepi kolosek...
sloba
 
Postovi: 2
Pridružio se: 24 Mar 2009 01:18

Re: Sindikalne teme i eventualni problemi

Postod romeo_nis » 02 Apr 2009 12:38

pozdrav Slobo izvolite demantujte slobodno i sve sto zelite mozete reci
romeo_nis
 
Postovi: 262
Pridružio se: 04 Feb 2009 17:20

Re: Sindikalne teme i eventualni problemi

Postod Stajs » 02 Apr 2009 20:46

sloba je napisao:Postovane kolege, posebno kolega Stajs! Mislio sam da je ovo forum NSM Nis, ali izgleda da sam pogresio. Ovo vise lici na reklamni pano pojedinaca koji pokusavaju da propagiraju svoje ``organizacije`` pozivajuci se na jedinstvo i vise ciljeve a sami vrse secesiju i otcepljenje od maticne organizacije pravdajuci to nezadovoljstvo sindikalnim liderima. U nekom proslom vremenu ti isti ``sindikalni lideri`` koristili su maximum svog autoriteta da bi clanovima tih novoformiranih organizacija, a koji su nekada bili clanovi NSM Nis, pomogli oko resavanja egzistencijalnih problema, statusa, zaposljavanja clanova porodica, stambene problematike, promene resenja i slicno. Sada se takve stvari nazivaju ``privilegijama``, a propracene su gomilom neistina i lazi poput komentara o predlogu Kolektivnog Ugovora o cijoj radnoj verziji doticni nemaju pojma, a sto je jos verovatnije nisu je ni videli, a kamoli ucestvovali u izradi. Smatrao sam da je forum otvoren izmedju ostalog i zbog razmene misljenja, stavova, primedbi i predloga. Na zalost, nisam ocekivao da se ovde srecem sa neistinama, da ne kazem lazima, dezinformacijama i zabludama. SVE STO SAM REKAO MOGU KVALITETNO I ODGOVORNO DA ARGUMENTUJEM ODREDJENIM, A ZA TO POTREBNIM DOKUMENTIMA!
Pozdarv forumasima, i nastavite u tom tonu koji nece da odvede nikuda - osim na slepi kolosek...


Postovani kolega,posto sam direktno prozvan,moram da vam repliciram.Niste upuceni u rad ovog foruma,da jeste,videli biste da je moderator ovog podforuma RAZNO nas kolega Romeo,koji je duzan da prati rad istog i prema potrebi reaguje,ako za to oceni da ima potrebe.Plus supervizor je uvazeni g-din Hadzibane,koji su ( kao i ja ) imali niz neprijatnosti od strane pojedinih clanova Sindikata Masinovodja,pa su morali biti udaljeni sa foruma !!! Prihvatam vasu kritiku da je ovo forum NSM Nis i to ce i ostati , sa nekim izmenama !! Zakljucavam ovu temu,otvoricu slicnu u kome necu dozvoliti da se kalja lik i delo bilo kog clana NSM,ovde ce se iznositi samo stavovi naseg sindikata !!!!!! LOCK !!!
Slika
Korisnikov avatar
Stajs
 
Postovi: 5491
Pridružio se: 04 Feb 2009 19:16
Lokacija: Rio de Zivkovo

Prethodni

Povratak na Sindikati

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost