hadzibane je napisao:OK,Joso,znaš i sam na koga mislim po pitanju "sindikalaca".Takođe znaš kakva se sve papanija iz Sombora" odselila" za Suboticu,pa postali tamo neki "qrci",šefići,bogovi i "bogići".
Na njih sam mislio.
Ne trpam sve vas u isti koš!Naprotiv!
NE!!!
Pogrešno si me shvatio,ili sam se ja pogrešno izrazio.Ako sam učinio ovo drugo,iskreno se izvinjavam.
Napisao sam da NIKADA NISAM IMAO PROBLEMA U SUBOTICI(što ne znači da od sada neću imati problema...).Napisao sam da su "gazde" SO RJ de facto i de iure iz Subotice,sprovedeni da tamo budu šefovi,a dobar deo njih je iz Sombora...(iako je jasno o kojim "Subačanima" pišemo...)
Još nešto...Te ograničene glave su dobile naređenje iz Subotice da sve one koji slikaju,snimaju ili osmatraju somborsku ložionu nagrde,te da pozovu policiju.Veruj mi da je meni tako saopšteno!E sad...Da li lažu,da li peru ruke od svega,te da li su(A JESU!!!) preterano posvađani sa mozgom i rezonovanjem,to si apsolutno u pravu,jer i dalje ovde "drma" 6.lička i 7. Krajiška i njihovi potomci...To je žalosna istina
Veruj mi...Sam spomen Tvog imena,u Vuči Subotica nam je otvorio SVA vrata i to NIŠTA nisam kudio,naprotiv!!!Otiđi na http://www.zeljeznice.net i u podforumu PUTOPISI pogledaj šta je rečeno i slikama zabeleženo.
Vidim da si se uvredio,ali VI ste gazde Somboru!Vi ste ti koji bi i tog Radovana mogli da rešite na bilo koji način.Saobraćajci u Somboru su neviđeno korektni,dok iz Ložione duvaju neki ružni vetrovi.Nadam se da ćete te vetrove konačno razdužiti i ondašnje osoblje dovesti u red.
Ja znam da je Pera u pravu,ali KAKO TO da u celoj Srbiji SAMO u Somboru i Kikindi mora biti sve uz qrac???Kako to,da smo i pored važeće Dozvole u Kikindi onomad imali neviđenih problema kad nam Šef stanice nije dozvolio slikanje i merenje stanične zgrade?
Pre par dana bejah u Mađarskoj.Niko mi REČ nije rekao,čak šta više,upućivali su me gde,šta i kako da slikam.Juče sam prispeo iz Segedina i priča je bila ista...
A to za privilegije i dnevnice...Glupo mi je što si se osetio prozvanim.Znaš i sam o kome govorim i na koga sam mislio.Sigurno neću navoditi imena.A ČAST IZUZECIMA koji te "privilegije" ne koriste.
O Tebi sam već godinama slušao po Subotici sve najbolje po pitanju vođenja sindikata!
A i dalje ostajem pri tome da tog polusveta Sprečakovića i 90% osoblja RJ.VV Sombor treba opismeniti!
Kako bi se Ti osećao,da i pored LEPE REČI koju si dotičnom uputio,budeš izvređan i izružen do te mere da se to graniči sa najgrđim uvredama koje nisam dobio niti od najgoreg neprijatelja???!!!
PS:Drago mi je da si uspeo okupiti familiju nakon toliko godina!Žao mi je što se nismo videli,ali otom-potom.I veruj mi...NITI JEDNOM rečju ništa ružno nisam rekao,niti Tebe prozvao ni u kom smislu!!!
A,ako misliš da sam pogrešio,javi...Obrisaću celu temu i sve ćemo turiti pod tepih...Kao da ničeg nije ni bilo.
Ostaje samo gorčina koju mi je Sprečaković ubrizgao u organizam i obrukao me pred prijateljima,od kojih njih dvojica već ČETIRI godine dolaze o svom trošku iz Zagreba da snime ono čega se NIKO sa ŽS nije setio da snimi i dokumentuje za Muzej.
Toliko.Izvini ako sam Te uvredio!
Pozdrav iz Sombora.
Nemanja.
Nisam se uvredio Nemanja...nisam takav tip...saglasan sam sa tobom u svemu napisanom,ali nažalost ne mogu da utičem na svest i razmišljanje tvojih meštana koji su ograničeh shvatanja.
Veruj mi da nikakve naredbe nemaju iz Subotice,oni svoju nesposobnost i nemoć na taj način pokušavaju prikriti...šta reći...vodi ih čovek koji je izvikan kao vrstan poznavalac propisa i struke, a u svojoj prvoj godini vožnje kao mvođa je ostao samo 54 puta u defektu.Voleo bi da se odmerim sa njim u poznavanju propisa,pa da vide ko je on u stvarnosti.
Šta reći ovako kao rezime svemu ovome...jbg život ide dalje,veruj mi da i meni smeta ovakvo ponašanje pojedinaca sa ŽS,pa ja sam na Veliki petak imao samnom dvojicu kolega mvođa sa GYSEV železnice,niko ljudima reč nije rekao od Subotice do BGDa i natrag,slikali su do mile volje šta su hteli i gde su želeli.Valjda će i kod vas u Ravangradu početi normalni vetrovi da duvaju uskoro,ima tamo divnih momaka,pravih kolega,jbg ti si naišao na Spreču koji ni sam ne zna gde je...doći će i tamo sve na svoje mesto.