Dugujem objašnjenje zašto među prve klipove koje sam postavio stavljam Jeff Healey-ja.
Ovaj neverovatni gitarista rođen je u Torontu 1964 godine.Gitaru je počeo da svira sa tri godine,ali na veoma specifičan način,sedeći,držati istu u krilu i po njoj prebirati prstima baš kao po klaviru

.Sa četiri godine ostaje slep usleg neobjašnjivog raka očiju,koje su mu hirurški odstranjene iz lobanje...Tu počinje njegov hod po mukama,ali bez obzira na to,kao i konstantne bolove u glavi,potkraj života obamrlosti donjih ekstremiteta,Jeff se nije dao.Naprotiv!Osniva Jeff Healy's band sa kojim postaje veoma popularan u USA i Kanadi,kao i među mnogobrojnim poklonicima bluesa i jazza.Osim gitare vrhunski je svirao trombon.Gostovao je i svirao sa najvećim svetskim zvezdama poput Ian Gillan-a/Deep Purple/,Stevie Ray Vaughann-a,BB King-a,Albert Lee-ja i mnogim drugim.
Njegov restoran Healey's Inn u Torontu stecište je i rasadnik mladih muzičara a u istom često gostuju svetske R'N'R,Blues i Jazz face.
Jeff je umro 2002 godine u svojoj 36.godini od prevelike iscrpljenosti i plućne embolije
R.I.P!