Započinjem ovu temu u nameri da , ukoliko je to moguće, razjasnimo dešavanja na zaključanoj temi-Sindikalne teme i eventualni problemi. Neznam kako da počnem i kako da to objasnim, a da se opet neko ne nađe uvređen. Do sad mi to nije uspevalo. Nije mi sasvim jasan razlog zaključavanja teme, ali ću pokušati da se upustim u raspravu na osnovu onoga kako ja to vidim.
POJAVILA SE DVA KORISNIKA SA ISTIM IP ADRESAMA --- Gospodo u mojoj kući postoji samo jedan računar sa samo jednim priključkom na net. Njega koriste ukupno četiri osobe, što znači ukpno četiri identične IP adrese, i ako svi imaju različite e-mailove. Da li to znači da samo jedan od nas četvoro može biti registrovan na nekom forumu?
ISTI STIL PISANJA--- Pa možda su imali istog učitelja. Možda dopunjuju jedan drugog tokom pisanja. Možda nije tačna tvrdnja da je isti stil pisanja. Ima mnogo toga mžda koje ste trebali predvideti pre nego što donesete neki zaključak i preduzmete nešto tako krupno, kao što je zaključavanje teme. Voleo bih još da znam koji je to ekspert za pisanu reč, koji je konstatovao da je isti stil pisanja? Može li mu se verovati?
Moje je utisak da imate problem sa jednim moderatorom,( onog drugog ne računam, kad bi se streljaju moderatori džaba bi izgubo glavu) koji vam nameće takve poteze, i vi to protiv svoje volje radite, samo zbog toga što ste prijatelji i što vas je okupio na forumu. Izvinjavam se ako grešim, ja samo kažem da sam steko takav utisak, na osnovu toka događaja, a i poznajem pomenutog moderatora i njegove reakcije kad mu nešto nije po volji.