Hvala Gazda !!
od Otpravnik u Sub 07 Feb, 2009 03:15Hvala Gazda !!
Samo da isprobam da li radi cirtiranje pošto od vas niko nije pogledao da ova opcija postoji još od startovanja foruma. Naime, kada otvorite prozor za odgovor, četvrto po redu dugme je Quote, pritisnete na Quote, spustite se naniže i selektujete tekst koji želite da citirate, zatim idete na (copy>paste) između (quote) (quote). Funkcionalnost na forumu je više nego dobra, maksimalna rezolucija slike koju želite da uploadujete je 800x600 pix, dozvoljeni su formati jpg, jpeg, gif. Od audio formata mp3, real, kao i 3gp. Dokumente uploadujete sa ekstenzijom (.doc) ili (.tex). Pogledajte i slobodno isprobajte sve mogućnosti foruma u ovom moderatorskom panelu, ia ja ću vam biti uvek na pomoći kada zatreba. Manje paničite a više raditePozdrav svima!!!
od Otpravnik u Sub 07 Feb, 2009 03:15
Hvala Gazda !!
Samo da isprobam da li radi cirtiranje pošto od vas niko nije pogledao da ova opcija postoji još od startovanja foruma. Naime, kada otvorite prozor za odgovor, četvrto po redu dugme je Quote, pritisnete na Quote, spustite se naniže i selektujete tekst koji želite da citirate, zatim idete na (copy>paste) između (quote) (quote). Funkcionalnost na forumu je više nego dobra, maksimalna rezolucija slike koju želite da uploadujete je 800x600 pix, dozvoljeni su formati jpg, jpeg, gif. Od audio formata mp3, real, kao i 3gp. Dokumente uploadujete sa ekstenzijom (.doc) ili (.tex). Pogledajte i slobodno isprobajte sve mogućnosti foruma u ovom moderatorskom panelu, ia ja ću vam biti uvek na pomoći kada zatreba. Manje paničite a više radite Pozdrav svima!!!
Ma ok je , radi ali smo mi bili navikli da citiranje posta bude direktno i automatsko čak je i pisalo ssvačije citiranje, NPR. ovo moje sad citiranje bi gore pokazalo ( Otpravnik je rekao: pa onda citirajuci tekst) ali ok ...
i ovo nije lose. Navicicemo se.
Povratak na Moderatorski panel
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost