Pozdrav celokupnom bordu direktora!!
malo kasnim sa uključivanjem u celu priču ali, što je tu - tu je...
ne zamerite ako sam propustio - zanima me jedna jako bitna stvar - kako je organizovano koordinisanje rada moderatora i globalnih moderatora??
Drugim rečima - da li su moderatori i globalni moderatori međusobno 'istalili' parohiju u smislu - dogovorili se ko će pokrivati koji deo forumskih aktivnosti /ili, ako nisu, da li rade stihijski???/??
Dakle, kako se odoboravaju postovi /u slučajevima kada se dođe u sukob interesa/, kako se i ko briše iste /o5, u slučaju sukoba interesa/, ma kom nivou funkcionišu podmoderatori međusobno, itd, itd....??
Ja, kao novi globalni moderator, neću se mešati u tuđe dvorište bez prethodnog dogovora i neću javno prozivati bord direktora OSIM u slučaju direktno iskazane ogromne gluposti i nepismenosti /ipak moderatorski lobi treba da da primer ostalim cenjenim članovima/.
Konkretno - Nemanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'čak šta više' je PLEONAZAM grozan i nikako dozvoljiva konstrukcija!!!!! ili ćeš reći 'čak' ili 'šta više'!!!!!!! Obrati pažnju!!!
mene zanima deo koji se odnosi na teme: fotografija, video, galerija i putopisi. U taj deo ću se najviše mešati /uslovno rečeno/, te molim već imenovane moderatore za ove teme da se malo izdogovaramo oko tehničkih detalja za koje vidim da su promakli...
naravno, ako negde primetim neku glupost ili sukob interesa /svi već jako dobro znate koliko sam na iste alergičan/, očekujte momentalnu beskompromisnu /čitaj: brisanje + banovanje/ reakciju sa moje strane
nadam se uspešnoj saradnji i dugovečnosti ovog foruma!!!!
pozdrav,
Petar