Inače, izgleda da će HK-KŽ remontirati još 4 lokomotive u Gredelju, a od toga ispada da će dvije biti 645 033 i 664 060. Obe lokomotive su povučene u hale Gredelja
Nisam ni sumnjao, zapitam se samo ko njih finansira
Inače, izgleda da će HK-KŽ remontirati još 4 lokomotive u Gredelju, a od toga ispada da će dvije biti 645 033 i 664 060. Obe lokomotive su povučene u hale Gredelja
Vice je napisao:Boris712 je napisao:ali sad diskutabilo je da li ih treba slati u Gredelji ili u MIN jer recimo 006, 036 i 040 su vlasnistvo ZTP Zagreb pa bi mozda i zaplenili iste ako bi se slale na REV tamo. No oni nemaju sta da govore jer isto tako tamo je ostalo par nasih lok, dve 461, par 441, tri 712, 661-120 i 255 i sl, kao i 664-060 i 645-033
O povratku vaših mašina u domicil i isto tako naših možemo samo sanjati dok dvije države ne riješe sukcesijska pitanja, no tu je previše politike, pa ne bih htio o tome, ovo niej forum za to.
Osobno bi volija da se to sve što skorije riješi i da sve makinje mogu trčat još godinama, al eto, tako je kako je.
Inače, izgleda da će HK-KŽ remontirati još 4 lokomotive u Gredelju, a od toga ispada da će dvije biti 645 033 i 664 060. Obe lokomotive su povučene u hale Gredelja.
damir661 je napisao:Inače, izgleda da će HK-KŽ remontirati još 4 lokomotive u Gredelju, a od toga ispada da će dvije biti 645 033 i 664 060. Obe lokomotive su povučene u hale Gredelja
Nisam ni sumnjao, zapitam se samo ko njih finansira
441-704 je napisao:Di si ti lipi moj Vice???
Sukcesiju smatrajte završenom pričom,bar što se lokomotiva tiče,te krševe će otpisati u materijalno knjigovođstvo,niko neće da potražuje sredstva koja su davno zrela za staro gvožđe i kasaciju.
Te lokomotive koje leže na raznim livadama,niko neće da revitalizira,tamo će da ih iskasape u staro gvožđe i prodaće ih na kilo nekim nakupcima starog železa.
Bili su više puta i kod nas u Subotici da pametuju šta da se radi sa serijom 642 i 643 i verujte mi da osim mlaćenja prazne slame nikad nisam čuo ništa pametno...a te lokomotive bi bile preko potrebne i za Vojvođanske pruge,a i za pruge po Srbiji gde je osovinski pritisak 16 i više tona.
Boris712 je napisao:Verovatno njihov mali broj, ima ih oko 7 komada kod nas od kojih 3 bivse ZTP Zg (006, 036, 040) a ostale ustvari Kosovske.
Ako bi se slale u Gredelj postoji rizik da se tu aktivira neka politika, u najgorem slucaju masine mogu da se zaplene, iako su sluzbeno otpisane od strane HZ.
Inace ionako ima dosta lok serije 661 koje bi se mogle remontovati. Ove 664 bi mogle stvarati probleme jer nema rezervnih delova koliko za 661 (doduse sve moze da se poruci). A o modernizaciji ne pricaj, da li si ikad video ove takozvane "Turnerice" koje bacaju beli dim, kobojage im ugradjene "EKO-brizgaljke" ali makazari sa HZ VV ih em lose odrzavaju em toce najgore gorivo i eto rezultat. Voleo bi i ja da se ove lok dovedu u red ali cini mi se da su one zaboravljene tamo u gumenoj zgradi. A i vidis da ni ove 661 ne mogu dovesti u red.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju